Ga naar:

• [1.Financieel] - [1.Invoer boekingen]
  • Klik op het dagboek waar het om gaat
  • Via de knop Toevoegen kunt u een afschrift toevoegen. Neem bij datum de datum van het bankafschrift over
  • Via de knop Toevoegen kunt u nu de boekingen toe gaan voegen.
  • Als het afschrift klaar is, staat er nog een te boeken bedrag open. Klik bovenaan in de kop op het veld "Bij / Af" Klik daarna achter het veld "bij / af" op de munten stapel . Het saldo wordt sluitend gemaakt en kunt u verder met het volgende afschrift.