Het is mogelijk om volgnummers in het memoriaal dagboek te kopiëren. Gebruik hiervoor de knop Overnemen. Deze is alleen zichtbaar in het memoriaal dagboek. Voordat de volgnummers gekopieerd worden verschijnt onderstaand scherm:

• Kies het jaar en eventueel het memoriaaldagboek waaruit u volgnummers wilt kopiëren.
  • Vink de gewenste volgnummers aan.
  • Pas eventueel de datum van het volgnummer aan en geef aan of u bedragen wilt kopiëren.
  • Door een vinkje te zetten bij Bij/af omdraaien wordt in het betreffende volgnummer debet en credit omgedraaid in het gekopieerde volgnummer.

Er worden maximaal 30 volgnummers uit geselecteerde boekjaar/dagboek getoond.